Retouneren

Indien de bestelling niet aan uw wensen voldoet kunt u de bestelling binnen 30 dagen na ontvangst retourneren.
Het artikel dient in goede staat, in de originele verpakking verpakt te zijn om het te mogen retourneren. Het pakket dient binnen 30 dagen na ontvangstdatum aan ons geretourneerd te worden. Daarnaast dient het artikel in een geschikte verpakking aan ons retour te worden gezonden, bij voorkeur in de verzenddoos die u van ons hebt ontvangen.
U kunt de artikelen die u wilt retourneren aanmelden via ons retourformulier via: retourformulier
Let op voeg wel de pakbon of het retourformulier toe.

Het retouradres is:
Eenheeljaarfeest.nl
Middenweg 53
1394 AD Nederhorst den Berg

Zodra het retour bij ons binnen is, ontvangt u hier een bevestigingsmail van. Het bedrag zal zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 5 dagen worden gecrediteerd.

Retourzending

De retourzending is voor rekening van de koper, dit betekent dat u zelf de verzendkosten draagt voor het retourneren van het product.  
Eenheeljaarfeest.nl is niet verantwoordelijk voor beschadigingen of niet aankomen van een retour zending.

Wettelijke garantie

Voor al de producten die we verkopen geldt een wettelijke garantie. Dat wil zeggen dat een product datgene moet doen wat er redelijkerwijs van verwacht wordt.
Indien u gebruik wilt maken van de garantie, kunt u een garantieformulier invullen en samen met een foto van het artikel mailen naar klantenservice@eenheeljaarfeest.nl dan nemen wij contact met u op en zorgen indien nodig voor een nieuw onderdeel of een vervangend artikel.

Niet tevreden?

Mocht er onverhoopt iets niet naar wens zijn, dan kunt u een email sturen naar klantenservice@eenheeljaarfeest.nl . Graag ontvangen wij het bestelnummer en een duidelijke omschrijving van uw klacht en een foto. Binnen 3 werkdagen na ontvangst zullen wij telefonisch of per mail contact met u opnemen om te zoeken naar de best passende oplossing.